logo_sup  
 
  ini qui ser on cont
 
català / castellano
Visiti les nostres botigues de Mollet, Granollers, Montornès, La Garriga i Manlleu. Rebrà un tracte professional per trobar les millors solucions a les seves necessitats. Disposem de les últimes novetats en telefonia mòbil i també el podem ajudar a tramitar qualsevol operació que desitgi amb Movistar.
header_1
prog
ppfot

Consulti els seus punts acumulats a les nostres botigues o al seu comercial assignat i faci el canvi dels seus punts per mòbils de darrera generació acollint-se a les millors ofertes. Per visualitzar el catàleg de punts cliqui aquí.

   

sd

Accedeixi a Internet amb el seu mòbil des de 1,00 € al dia Nou portàtil Acer Aspire One A150 per 159,00 €         > més informació Nou Servei blackberry per 10,00 €/mes

Pot consultar els diferents contractes que ofereix Movistar tan per targeta de prepagament com per contractes.
També et mostrem els preus de terminals d'última generació, Blackberrys, Iphone i portàtils.
Tot ho trobaràs a les nostres botigues.

> contractes
   
pe

A les nostres botigues farem un anàlisi acurat del seu consum i intentarem aplicar els productes de descompte més adients al seu tipus de consum. Vingui i demani que l’assessorem. Tan si vostè és autònom, empresa o particular conegui les noves tarifesi plans. Per empreses i autònoms contacti amb nosaltres perquè els nostres comercials especialitzats en comunicacions d’empresa l’assessorin.

> tots els plans
   
nc
vm

Faci la portabilitat de la seva línia a Movistar i guanyi en qualitat, tarifes i la millor tecnologia.

Si ja és de Movistar-prepagament i té un consum major a 9€ contacti amb nosaltres i li exposarem tots els avantatges que pot obtenir si es passa a contracte. També aconseguirà descomptes o mòbils per 0€ si fa el canvi de targeta de prepagament a contracte.

> Terminals i preus
   
fidelitzacio

A Sistel Vallès volem premiar la seva confiança en nosaltres amb les millors ofertes de terminals i unes millors tarifes per clients que hagin acabat el seu contracte de permanència amb Movistar i vulguin renovar-lo.
Consulti les ofertes a les nostres botigues o a través del correu electrònic.

 
   

 

Copyright © 2009 - Sistel Vallès S.L.