logo_sup  
 
  ini qui ser on cont
 
català / castellano

Sistel Vallès som una empresa de Telecomunicacions dedicada a la comercialització, instal·lació i manteniment de productes de veu, dades i xarxes informàtiques.
Som assessors en comunicacions y realitzem projectes a mida en l’àmbit de les comunicacions tant de veu com de transmissió de dades o imatge.
Oferim sempre un assessorament personalitzat en tarifes, plans d’estalvi, buscant la millor tecnologia, el millor equipament per cobrir les necessitats dels postres clients, fent anàlisis de despeses fixes i variables de les factures que es paguen als operadors que donen el servei de comunicació. Busquem el màxim estalvi sense renunciar als mateixos serveis rebuts.

Per desenvolupar tot aquest projecte que varem començar fa gairebé 15 anys, Sistel Vallès compte amb un equip de persones qualificades i especialitzades per totes i cadascuna de les àrees. Totes elles tenen la corresponent certificació individual que Telefónica imposa per poder desenvolupar amb garanties totes les seves funcions.
Sistel Vallès, com a empresa, està homologada per Telefónica per desenvolupar totes aquestes funcions. Posant a disposició dels seus clients 7 punts de venta, un grup comercial per atendre’ls personalment al domicili de cadascun dels nostres clients y un servei tècnic per a instal·lacions i manteniment.

La nostra filosofia d’empresa:
Donar servei als nostres clients, satisfer les seves expectatives i fer de la tecnologia un medi per millorar el rendiment de les comunicacions.

La confiança dels nostres clients és el més gran estímul de superació per nosaltres.


 
Copyright © 2009 - Sistel Vallès S.L.