logo_sup  
 
  ini qui ser on cont
 
català / castellano
Contracti tots els serveis de telefonia i Internet amb un tracte personalitzat a qualsevol de les nostres botigues. I si és empresa contacti amb nosaltres i estudiarem com millorar les seves telecomunicacions.
header_1
internet
Disfruti de tots els avantatges de la banda ampla de Telefónica. Pot consultar les diferents ofertes de velocitat i preus que existeixen actualment.
A més a més consulti el servei d'instal·lació a domicili o d'autoinstalació.
ofertes
   

 

imagenio

Encara no coneix la nova manera de veure la televisió? Com vulgui i quan vulgui amb Imagenio de Telefónica.
El futur ara i a casa seu amb Imagenio.

ofertima
   
 
iberbanda

Iberbanda és un servei d'internet de banda ampla a través de senyal de ràdio que ens permet fer arribar el senyal de ADSL allà on el servei convencional no arriba.
A Sistel som un dels pocs distribuïdors que podem oferir aquesta tecnologia que, entre altres avantatges, permet una velocitat de pujada real igual a la velocitat de descàrrega.
Si està interessat en aquest servei no dubti a contactar amb nosaltres i serà atès per un comercial de l'empresa.

 
 

El servei Net LAN de Telefónica permet la interconnexió de diferents seus o delegacions d'una mateixa empresa amb un alt nivell de seguretat, una màxima velocitat i un preu econòmic.
> què és?

> preus
A part de tenir el millor servei d'ADSL pots protegir el teu ordinador i els més petits de la casa amb els packs de seguretat total i de seguretat del pc on s'inclou Antivirus i Anti-Intrusos a part de Canguro Net Plus i Filtre de correu o Anti_spyware respectivament.
 
   

 

Copyright © 2009 - Sistel Vallès S.L.