logo_sup  
 
  ini qui ser on cont
 
català / castellano
A Sistel Vallès estem convençuts que podem trobar la millor solució a les seves necessitats de comunicació de veu. Per això podem oferir tan terminals com serveis d'allò més variats i amb unes possibilitats gairebé il·limitades dins el món de les comunicacions.

Treballem amb centraletes analògiques de diferents marques i models com són:

> més informació
   

MODELS

  • Neris

  • NeXspan

  • Alcatel
> presentació Neris 2 IP

CAPACITATS

Les centraletes poden tenir diferents capacitats segons els model o les ampliacions de cada una. Podem trobar centraletes de 5 extencions fins a centraletes amb 1000 extencions amb possibilitat d'ampliació.

 

VERSIÓ HOTEL

Sabem que un hotel té unes necessitats diferents a la resta. Per això volem oferir un sistema de centraleta especialitzat en el sector.

> Contacti'ns

TELEFONIA DECT

La telefonia Dect és un sistema inl·làmbric de bases entrellaçades per donar cobertura de telefonia fixa a recintes de grans dimencions.

 

INTEGRA

Integra és un servei que ens permet la comunicació interna entre mòbils i fixes de la mateixa empresa a través d'una numeració curta.

> més informació

EQUIPS TARIFICADORS

Som distribuïdors de tarificadors i altres equips de la marca Char destinats al control de les despeses telefòniques.

> web oficial
El funcionament dels aparells de veu IP es basa en utilitzar la banda ampla (ADSL - Iberbanda) i per mediació d'aquesta permet la transmisió de la veu unint centraletes distants.
EQUIPS IP

TERMINALS SIC

Els terminals SIC són una realitat present i futura de la gran majoria de les comunicacions que funcionen amb la tecnologia basada en veu IP.

 

GATEWAY I TARGETES IP DE CENTRALETES

Entre els nostres productes pot trobar Targetes i mòduls Gateway d'un port amb diferents canals IP per l'ampliació de la seva centraleta aprofitant al màxim la tecnologia IP.

 

 

Copyright © 2009 - Sistel Vallès S.L.